Ons certificaat

Leuk dat je interesse hebt in onze opleiding!

ZON biedt een praktijkopleiding tot zwemonderwijzer aan. De gedachte en visie van waaruit de opleiding is ontstaan, is dat je zwemonderwijzer wordt in het water, dus vanuit de praktijk.
Omdat wij vaak ervaren hebben dat sollicitanten die klaar waren met een opleiding nog helemaal gekneed moesten worden om ze het vak écht bij te brengen, hebben wij een andere opleiding ontwikkeld.
Zwemscholen kunnen met onze opleiding hun nieuwe personeel direct opleiden op de manier zoals zij dat zelf willen en volgens hun eigen lesprogramma. Er zijn immers meerdere wegen die leiden naar de eisen die vermeld staan op onze Survival zwemdiploma’s.

Uiteraard dienen cursisten naast lesvoorbereidingen en stageopdrachten ook verschillende theorie en competentieopdrachten te maken. Deze opdrachten vragen om verdieping, eisen een verband te kunnen leggen met de praktijk, dagen uit tot nadenken en ontwikkelen inzicht en eigen functioneren.

De kosten van de opleiding bedragen: € 1100,– excl. BTW algemene opleidingskosten.
Wil de zwemschool naar behoefte begeleidingsuren naast de 3 praktijkbezoeken die bij de cursus inbegrepen zijn, is de meerprijs: € 45,– excl. BTW per uur en een reiskostendeclaratie van € 0,19 per km.

Bij interesse en / of vragen kun je het algemene contactformulier invullen of bellen met Claudia Heijt-Maalsté, telefoonnummer: 06-21184552. Ook kan via het contactformulier een inschrijfformulier aangevraagd worden.

“Afgelopen jaar ben ik begonnen met de opleiding zwemonderwijzer bij ZwemOnderwijs Nederland. Deze opleiding heb ik met veel plezier en versneld kunnen afronden, mede dankzij de tips van Claudia. Ik kijk met veel plezier terug op deze tijd. Het is een interessante en leuke opleiding om te volgen. Zeker een aanrader om hier je opleiding te volgen. Je krijgt persoonlijke aandacht. Bedankt!”
Nicki

“Ik heb het opleidingstraject bij jullie als zeer prettig ervaren. Nicki en ik vonden het zelf erg prettig dat ze een klapper kreeg met alles erin, wat te leren en wat er van haar verwacht werd. Dit maakte het voor ons erg overzichtelijk. Ook was er meer dan voldoende feedback en ondersteuning om Nicki op de juiste manier te laten groeien. Voor mij als praktijkbegeleider vond ik het ook erg prettig dat ook ik met mijn vragen meteen bij jullie terecht kon om Nicki op de juiste manier te begeleiden. Nicki is in een korte tijd ontzettend gegroeid. Bedankt voor het meedenken dat wij dit op haar tempo hebben kunnen doen.”
Zwempiraten

Waarom kiezen voor ZwemOnderwijs Nederland?

ZON biedt je namelijk:

Je eigen studietempo
Korte lijnen tussen praktijkplek en opleiding ZON
Een kleinschalig karakter
Een individuele benadering
Direct contact met coach ZON
Volledig afgestemd op de praktijk